Bedrijf voor groenvoorziening

Onze diensten

Constructiewerk & onderhoud

Video afspelen

Duurzame oplossingen

Of het nu gaat om het bouwen van tuinstructuren, zoals pergola's, tuinhuisjes of terrasoverkappingen, of het onderhouden van bestaande elementen, zoals gazon, beplantingen of plantenbakken, wij bieden professionele constructie- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je tuin in optimale staat blijft.

Meer dan 22 jaar ervaring

Bij Bedrijf voor Groenvoorziening kan u rekenen op meer dan 22 jaar expertise.

Aanleg en onderhoud

We begrijpen dat elke tuin uniek is en streven ernaar om jouw persoonlijke visie tot leven te brengen. Of je nu een kleine stadstuin, een landelijke tuin of een moderne buitenruimte hebt, we hebben de kennis en ervaring om je te helpen bij het realiseren van een tuin die past bij jouw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Onkruidbestrijding en onderhoud

Het verwijderen van onkruid, het maaien van het gazon, het bemesten van planten en het controleren van de algehele gezondheid van de tuin. We kunnen een onderhoudsschema opstellen dat past bij de specifieke behoeften van jouw tuin, zodat deze er het hele jaar door verzorgd uitziet.

01

Gazon

Bij gazonaanleg zorgen we voor een nauwkeurige uitvoering rekening houdend met de specifieke behoeften van jouw gazon en de gewenste uitstraling. We passen de frequentie en het moment van maaien, bemesten, verticuteren en top-dressing aan op basis van de groeicyclus van het gras en de seizoensgebonden variaties.

Neem contact met ons op voor professionele gazonaanleg en -onderhoudsdiensten. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van een weelderig en gezond gazon dat de trots van je tuin zal zijn.

03

Opruimen bladeren

Een dikke laag bladeren kan het gras verstikken en voorkomen dat licht, lucht en voedingsstoffen de wortels bereiken. Dit kan leiden tot een verzwakt gazon en de groei van ongewenst mos en onkruid bevorderen. Door de bladeren regelmatig op te ruimen, geef je het gras de ruimte om te ademen en gezond te groeien.

Een opgeruimde en nette buitenruimte ziet er aantrekkelijker uit en creƫert een gevoel van orde en verzorging. Het verwijderen van bladeren zorgt voor een opgeruimde uitstraling

Wil jij al onze projecten ontdekken?