Bedrijf voor groenvoorziening

Onze diensten

Tuinaanleg & renovatie

Video afspelen

We zorgen voor een harmonieus geheel

Bij ons kan je terecht voor een professionele tuinaanleg en renovatie. Of je nu een geheel nieuwe tuin wil laten aanleggen of jouw bestaande tuin wil laten renoveren, wij staan voor jou klaar om jouw droomtuin werkelijkheid te laten worden.

Expertise en creativiteit

Bij Bedrijf voor Groenvoorziening kan u rekenen op meer dan 22 jaar expertise.

Renovatie van uw tuin

Misschien is je huidige tuin aan vernieuwing toe, wil je bepaalde elementen laten herstellen of wil je gewoon een frisse make-over. laten we samen uw plannen bespreken.

Tuinaanleg

Bij tuinaanleg houden we rekening met verschillende aspecten, zoals de lay-out, beplanting, bestrating, verlichting en eventuele waterpartijen. We zorgen voor een harmonieus geheel waarin alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd.

01

Grondwerk & verhardingswerk

Verhardingswerk omvat het aanleggen van verschillende soorten bestrating, zoals klinkers, tegels, natuursteen of hout. We zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van de bestrating, waarbij we letten op een gelijkmatige ondergrond, goede afwatering en de juiste bevestiging. Of je nu een strakke en moderne uitstraling wil of juist een meer rustieke sfeer wil creƫren, we hebben een breed scala aan materialen en ontwerpmogelijkheden om aan je wensen te voldoen.

03

Beplantingen

Bij het selecteren van beplanting houden we rekening met verschillende factoren, zoals de grondsoort, de blootstelling aan zonlicht, de beschikbare ruimte en uiteraard jouw persoonlijke smaak. We kunnen een diversiteit aan planten en bloemen aanbevelen die geschikt zijn voor jouw specifieke klimaat en groeiomstandigheden. Daarbij kunnen we rekening houden met seizoensgebonden variaties, zodat je tuin het hele jaar door in bloei staat.

Wil jij al onze projecten ontdekken?