Bedrijf voor groenvoorziening

Onze diensten

Totaalconcept & tuinontwerp

Video afspelen

Wij bouwen uw droomtuin

Ons verhaal begint met een passie voor het creëren van buitengewone en adembenemende buitenruimtes. Bij BVG geloven we dat een tuin niet alleen een verzameling planten en stenen is, maar eerder een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl. Wij zijn er trots op om u te helpen bij het verwezenlijken van uw droomtuin, waar u jarenlang van zult genieten en waar uw vrienden en familie zich thuis zullen voelen.

Op maat gemaakte ontwerpen

Ons team van getalenteerde ontwerpers zal nauw met u samenwerken om een op maat gemaakt tuinontwerp te creëren dat perfect past bij uw smaak, stijl en budget.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen, hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de tuinindustrie, zodat we altijd de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Duurzaamheid en milieu

We hebben een diep respect voor de natuur en zijn toegewijd aan duurzaam tuinontwerp en -beheer. We integreren milieuvriendelijke praktijken in onze ontwerpen en moedigen het gebruik van inheemse planten en duurzame materialen aan om een harmonieuze balans tussen de tuin en zijn omgeving te bereiken.

01

Luisteren naar uw wensen

Ons proces begint met een uitgebreid gesprek, waarin we de tijd nemen om naar uw wensen en behoeften te luisteren. We willen niet alleen weten welke elementen u graag in uw tuin wilt zien, maar ook hoe u zich wilt voelen wanneer u in deze ruimte bent. Of het nu gaat om een rustige plek om te ontspannen, een levendige ontmoetingsplaats voor vrienden en familie, of een harmonieuze mix van beide, uw visie staat centraal in het hele ontwerpproces.

02

Een uniek en op maat gemaakt ontwerp

Onze tuinarchitect is een ware kunstenaar die het vermogen heeft om uw tuinconcept tot in de kleinste details uit te werken. Hij combineert esthetische schoonheid met functionaliteit en duurzaamheid, zodat uw tuin niet alleen een lust voor het oog is, maar ook praktisch en gemakkelijk te onderhouden. Of het nu gaat om een weelderige bloementuin, een strakke moderne buitenruimte of een sfeervolle mediterrane oase, het ontwerp wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl en levensstijl.

03

Een stap dichter bij uw droomtuin

Na het uittekenen van uw tuinconcept, krijgt u de kans om het ontwerp te bekijken en feedback te geven. Onze tuinarchitect staat open voor uw suggesties en opmerkingen, en samen werken we naar het definitieve ontwerp toe. Wanneer u tevreden bent met het resultaat, gaan we aan de slag met de daadwerkelijke realisatie van uw droomtuin, waarbij we streven naar niets minder dan absolute tevredenheid.

04

Laat uw tuindromen werkelijkheid worden

Met de professionele begeleiding van onze tuinarchitect wordt het uittekenen van uw tuinconcept een opwindende reis naar een prachtige en functionele buitenruimte. Bij BVG staan we klaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en zie hoe uw tuin tot leven komt onder het vakkundige ontwerp van onze tuinarchitect.

Wil jij al onze projecten ontdekken?