Bedrijf voor groenvoorziening

Projecten

Waar we trots op zijn

Bekijk hier een greep uit onze realisaties

Je tuin aanleggen is een project dat de nodige zorgvuldigheid en vakmanschap verdient. We streven naar een optimaal eindresultaat waarbij duurzaamheid centraal staat zodat jouw tuin een plek wordt waar je kan genieten.

Wij komen ter plaatse om jouw wensen te bespreken en deze te bestuderen. Wij geven je een goede uitleg in verband met de werken en luisteren naar uw idee dat je graag verwezenlijkt.
Visie

Wij streven ernaar om groene ruimtes te creëren die niet alleen inspireren, maar het welzijn van de mens én de natuur versterken.

Missie
BVG, Bedrijf voor Groenvoorziening, zet zich in voor het creëren van groene ruimtes en tuinen… die niet alleen voldoen aan de wensen van zijn klanten, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Sinds de oprichting in 1999 door Bert Van Geldorp, combineren we onze passie en expertise om tuinen en groene projecten te realiseren die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. We kiezen volop voor eigentijdse, innovatieve materialen en concepten en houden daarbij rekening met de veranderende klimaatomstandigheden.

Onze plantenkeuzes worden zorgvuldig gemaakt om niet alleen vandaag te floreren, maar ook om bestand te zijn tegen toekomstige klimaatveranderingen.

Elk project wordt met een persoonlijke en ecologisch bewuste benadering behandeld. We luisteren naar de unieke wensen van elke klant, adviseren over duurzame oplossingen en bieden maatwerk aan dat past binnen het budget. Ons toegewijde team streeft ernaar om elke tuin of groene ruimte te transformeren in een plek van rust, schoonheid en ecologische harmonie. We zijn trots op onze bijdrage aan een groenere, veerkrachtigere en meer duurzame wereld.
Maak kennis

Met onze realisaties

Essen - Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een tevreden klant
aan het woord

Wij streven enkel naar perfectie en een tevreden klant bij de oplevering van onze projecten. Groot of klein, voor ons is elk project belangrijk.

Video afspelen

Tuinaanleg

Wil jij nog meer over onze projecten ontdekken?