Een hartverwarmend initiatief

We hopen dat het nieuwe jaar tot nu toe een bron van vreugde en positieve energie voor jullie is geweest. Terwijl we ons in de eerste weken van 2024 bevinden, willen we graag een bijzonder verhaal met jullie delen, waardoor onze kerst- en nieuwjaarswensen dit jaar extra betekenisvol worden.

In onze zoektocht naar een warme en zinvolle start van het jaar hebben we opnieuw gekozen voor het ondersteunen van een lokale, hartverwarmende actie. Deze actie wordt geleid door ouders, waaronder Stijn Meeusen & Leen Vanhasselt, en hun zoontjes, vrienden, en klasgenootjes van de moedige jongens Lou Kenis en Sete Braspenning uit Loenhout.

Lou en Sete worden beiden geconfronteerd met zeldzame ziekten die hun jeugdige onschuld verstoren. Lou, een dappere tienjarige, leeft met Duchenne spierdystrofie, een ernstige aandoening die zijn spieren aantast en verzwakt. Ondanks deze uitdagingen blijft Lou vastberaden om aan alle activiteiten deel te nemen die zijn vrienden ook doen, met regelmatige behandelingen om zijn spieren in beweging te houden en de kracht te vinden om door te gaan.

Sete, twaalf jaar oud, strijdt tegen de zeldzame ziekte van Gorham, die het lymfevatenstelsel aantast en leidt tot botafbraak. Het is een complexe strijd waarbij Sete’s botten worden beïnvloed door angiomen en fibrose. Ondanks dit alles blijft Sete een inspiratiebron voor velen, dankzij zijn onwrikbare moed en vastberadenheid.

Dit jaar heeft Team BVG onze klanten verrast met nieuwjaarskaartjes, ontworpen en gemaakt met warme wensen voor een prachtig nieuw jaar. Wat deze kaartjes extra bijzonder maakt, is dat ze zijn ontworpen door Lou, Sete en hun vrienden: Fonne, Bent, Rein, Cisse, Nelles en Margo. Deze jonge kunstenaars hebben hun creativiteit ingezet om een nieuw assortiment hartverwarmende wenskaartjes te creëren.

De opbrengst van deze prachtige kaartjesactie gaat rechtstreeks naar het Duchenne Parents Project voor Lou en LGD Alliance Belgium voor Sete. Deze organisaties gebruiken de middelen om wetenschappelijk onderzoek te financieren, van vitaal belang voor het begrijpen en behandelen van zeldzame aandoeningen zoals die van Lou en Sete.

Als je geïnspireerd bent door dit hartverwarmende initiatief en een verschil wilt maken, kun je de kaartjes bestellen op www.warmekaartjes.be. Daar kun je kiezen uit twee pakketten met elk zeven prachtige kaartjes, perfect voor de feestdagen en andere gelegenheden.

Laten we samen streven naar een 2024 waarin we niet alleen onze persoonlijke doelen bereiken, maar ook bijdragen aan het welzijn van anderen. Samen kunnen we het verschil maken en warmte verspreiden, net zoals Lou, Sete en hun vrienden hebben gedaan met hun hartverwarmende kaartjes.

Laten we er samen iets moois van maken!

Met warme groeten,

Team BVG